Om klubben

Kunnskapsbyen Ro- og Padleklubb (KRoP) ble stiftet 21. mars 2003 av en del mennesker i noen bedrifter i Lillestrøm som syntes det var på tide å aktivt ta i bruk elva som omkranser Lillestrøm og andre vassdrag i nærheten

Klubben hadde opprinnelig et ønske om også å etablere et miljø for roere. Dessverre har vi ikke klart det, og pr. januar 2016 har vi ikke lenger tilbud til roere.

Klubben er tilknyttet Norges padleforbund og driver med både hav- og turpadling, foreløpig uten andre ambisjoner enn trygg padling i et sosialt- og inkluderende miljø. ved utgangen av 2016 var vi i overkant av 200 betalende medlemmer.

Hver onsdag har vi et lavterskeltilbud i form av en organisert padletur på «elva». Da går turen oppover mot Nittedal, ut og rundt øya på Fet, eller oppover Leira. Alt avhengig av vær og vind.

Fra og med våren 2017 vil vi også ha et tilbud til de som ønsker noe litt mer krevende, både hva angår hastighet og forhold. Dette vil annonseres som torsdagspadling og vil fremgå av vår terminliste

I tillegg arrangerer vi en rekke egne turer samt at vi mer eller mindre organisert også deltar på eksterne arrangementer.

Vi holder til ved båthavna i Lillestrøm, rett ved Norges varemesse. Etter at vi flere år har hatt tilhold i to konteinere, fikk vi senhøstes 2015 satt opp vårt eget Naust. Der har vi plass til klubbens utleiekajakker, i tillegg til at vi også har noen utleieplasser til egne medlemmer.

Du finner oss HER

Naust

Kontakt klubben.