Medlemskveld torsdag 15. november

KRoP inviterer til medlemskveld torsdag 15. november 2018 kl. 19.00 på IFE, Gamle kantina, Instituttveien 18, 2007 Kjeller

Naturfotograf Øystein Søbye vil vise film og bilder om natur og dyreliv i Øyeren og Glommadeltaet. Øyestein er kjent for sine fantastiske naturbilder. Han har bl.a. sammen med Sverre Solberg gitt ut boken Øyeren – og elvene.

Pause. Kaffe og vinterbekledning. I pausen vil det blir servert kaffe og noe å tygge på. Vi lager en enkel utstilling hvor noen av oss tar med utstyr for vinterpadling som interesserte kan ta en titt på. En fin anledning til utstyrsprat og utveksling av erfaringer.

Etter pausen vil det bli gruppearbeid ledet av Mette Hvattum.
Tema – Dine forventninger til klubben. Idémyldring om klubbens drift.
– Hva kan du bidra med?
– Turforslag
– Aktiviteter
– Kurs
– Utstyr
– osv

Velkommen