Ledige plasser på KRoPs tur til Solund – 14. til 21. juli

KRoP har leid to leiligheter på øya Færøy i Solund kommune.(Det er to øyer med samme navn i kommunen, dette er øya lengst nord)

Vi har i år valgt en fast base, og vil ta dagsturer derifra. Avhengig av vær og ønsker kan vi legge inn en lengere tur, og ta f.eks. ei natt i telt. Øya er uten biler. Vi kan padle ut eller bli hentet med båt.

Maks antall deltagere er 10 padlere. Bytte dag er lørdag, så vi har leilighetene fra og med lørdag 14. med utsjekk lørdag 21. juli.

Påmelding via KRoP sin hjemmeside.

For å være med må du ha våttkort og noe erfaring fra padling på havet med bølger. Ta kontakt med turleder hvis du er usikker.

Færøy – ei frodig kystperle vest i havgapet. Nystø er et eldre, men renovert sjøhus som ligg rett ved sjøkanten med flott utsikt. Det er badeplass , sittegrupper rett ved huset og grillhytte ved sjøen.
På sida og bak huset er det store plener. Bak huset er det også leikehytte til barna. Det er grillhytte ved sjøen, vaske – og sløyerom. De har krabbekoker til låns. Det er mye krabbe og kamskjell i sjøen.

Turleder: Kjell Johansson  tlf: 990 30 880