KRoPs årlige tur i Øyerendeltaet 2. påskedag.

Velkommen til KRoP tur i Øyerendeltaet 2. påskedag.

OBS OBS!
Vi planlegger å legge turen til Glomma / Deltaet for å holde på tradisjonen. Men, siden vi ikke har kontroll på elveisen, setter vi frammøtet ved Naustet. Det gjør at vi ved oppmøtet kan endre mål for turen etter forholdene.

Planen er at turen vil starte i Fetsund. Avhengig av vannstand og vindretning vil vi padle til en leirplass i Glomma / Delta. Turens lengde vil bli 15 til 20 km. Det vil si omtrent som en vanlig onsdagspadling.

Avreise mandag 2.april, 2.påskedag, kl. 11.00 fra Naustet. Påmelding på hjemmesiden vår eller på FB. Gi beskjed om du ønsker transport av kajakk og / eller trenger skyss. Vi har det ikke travelt og bruker hele dagen, regner med å være tilbake ca. kl. 1600. Ta med niste til en god lunsjrast. Vi oppfordrer alle til å ta med litt ved.

For denne turen er det ingen krav til bekledning utover godt turtøy etter dagens vær, og rikelig med skift pakket tørt i båten. Det er ett krav at de som blir med behersker kameratredning. Husk godt med varme klær til pausen.
Jeg regner med at for mange blir dette årets første padletur så vi kommer til å holde et rolig tempo. Dette er en tur de aller fleste kan være med på.

Turleder :Kjell Johansson
God påske til alle