KRoPs årlige tur i Øyerendeltaet 2. påskedag.

Velkommen til KRoP tur i Øyerendeltaet 2. påskedag.

OBS OBS!
Vi planlegger å legge turen til Glomma / Deltaet for å holde på tradisjonen. Men, siden vi ikke har kontroll på elveisen, setter vi frammøtet ved Naustet. Det gjør at vi ved oppmøtet kan endre mål for turen etter forholdene.

Planen er at turen vil starte i Fetsund. Avhengig av vannstand og vindretning vil vi padle til en leirplass i Glomma / Delta. Turens lengde vil bli 15 til 20 km. Det vil si omtrent som en vanlig onsdagspadling.

Avreise mandag 2.april, 2.påskedag, kl. 11.00 fra Naustet. Påmelding på hjemmesiden vår eller på FB. Gi beskjed om du ønsker transport av kajakk og / eller trenger skyss. Vi har det ikke travelt og bruker hele dagen, regner med å være tilbake ca. kl. 1600. Ta med niste til en god lunsjrast. Vi oppfordrer alle til å ta med litt ved.

For denne turen er det ingen krav til bekledning utover godt turtøy etter dagens vær, og rikelig med skift pakket tørt i båten. Det er ett krav at de som blir med behersker kameratredning. Husk godt med varme klær til pausen.
Jeg regner med at for mange blir dette årets første padletur så vi kommer til å holde et rolig tempo. Dette er en tur de aller fleste kan være med på.

Turleder :Kjell Johansson
God påske til alle

 

 

Nye kajakker

Klubben har i vinter gått til anskaffelse av to nye kajakker, beregnet for litt mindre padlere.

«NUKA GT LV passer for S-M personer 50-70 kg. Multifunksjonell kajakk som er stødig, lett å drive frem og leken som få. Holder følge med lengre kajakker som ofte er et problem på kortere PE kajakker.
 
Nuka GT er en lekfull og lettdreven kajakk, er lett å manøvrere og passer for både touring og lek. Det smale skroget gir en lettdreven kajakk som gjør at du kan henge med padlere i lengre kajakker.» 
Se oversikt over alle våre kajakker her: Klubbens kajakker

Terminliste for 2018

Hei ale sammen

Nå kan vi endelig presentere årets terminliste. Vi synes vi har fått til et godt og bredt tilbud, og håper at alle våre medlemmer kan finne aktiviteter som kan være av interesse. 

Vi vil i løpet av kort tid få lagt disse arrangementene ut på resevasjonssystemet vårt, slik at det blir mulig å melde seg på.

I tillegg til det som står på listen, vil som tidligere år fortsette med onsdagspadling på vanlig måte, og vi tar sikte på å starte opp umiddelbart etter påske.

Terminliste 2018

 

Grunnkurs – Våttkort – 26. til 27. mai

Da har vi fått bekreftet at Vidar og Karl-Erik kan gjennomføre et grunnkurs for oss, helgen 26. til 27. mai. Kurset avholdes med utgangspunkt i oppmøte ved Naustet vårt, og felles avreise derfra.

Kurset har plass til 12 personer, og påmelding gjøres via våre hjemmesider. 

om kurset skulle være fullbooket, så meld dere likevel på, slik at dere havner på ventelisten.

Eventuelle spørsmål kan rettes til kurs@krop.no