Første torsdagspadling avholdes 1. juni

Vi starter opp med årets første torsdagspadling den 1. juni med oppmøte ved Flateby båthavn kl. 18:30.

Vi satser på at padlingøkten tar 2-2,5 time.

Vi begynner med padling i Øyeren, nærmere bestemt fra Båthavna i Flateby.  Tanken er at vi krysser Øyeren mot sydøst (mot enebakknesset), for så å gå østsiden opp til Gansvika før vi krysser tilbake til Flateby båthavn.

Rutevalget avgjør vi samme dag og det blir lagt opp slik at vi får utnyttet bølgene mest mulig.

Disse arrangementene blir ikke organisert med tradisjonelle turledere, vi legger i stedet opp til at man utøver kammeratpadling. Siden vi her padler i vind og bølger er det vanskelig å holde gruppen samlet. Det er derfor viktig at alle finner en makker de kan padle hele turen med.

Krav:

  • Teknikkurs eller tilsvarende.
  • Deltagerne må mestre egen- og kameratredning.
  • Bør kunne holde en jevn fart på 6-7 km /t time

Ansvarlig: Vidar Rybra?ten og Karl-Erik Ljungmann

Torsdagspadlingene vil være et tilbud til de som ønsker litt mer krevende forhold enn det vi kan tilby pa? elva de vanlige onsdagene. Vi vil tilby dette ca. annenhver uke, med noe avvik.

 Torsdagspadlingene blir annonsert nærmere. 

 

Strandryddedag i KRoPs regi

Strandryddedagen til KRoP arrangeres onsdag 31. mai kl. 17.30 – 20.30.

Møt opp i god tid utenfor naustet (padleklar på vannet kl. 17.30). Vanlig onsdags­padling vil dermed utgå. OBS!! Legg merke til tiden.

Alle får utdelt søplesekker. Etter endt dugnad vil det bli servert kaffe og vafler ved naustet fra kl. 20.30

Les mer om strandryddedagen HER

 

 

Strandryddedag.

Strandryddedagen som ble etablert i 2011, er Norges største kollektive ryddedugnad. I 2017 finner Strandryddedagen sted lørdag 6. mai. KRoP ønsker å delta, men på det tidspunktet er det for lite vann i Øyeren. Vi utsetter derfor KRoPs strandryddedag til etter 17. mai når vannstanden begynner å nærme seg normalt nivå. Mer info vil komme senere.

Drøbak Kajakklubb (DKK) skal ha sin strandryddedag søndag 7. mai i tilknytning til sin faste søndagspadling. Siden KRoP har et godt samarbeid med DKK, har vi tilbudt DKK å bistå på deres strandryddedag.

Dato: Søndag 7. mai kl. 10-16. (Møt opp i god tid)

Oppmøte: Militærstranda, Husvikveien 44, Drøbak.

Turen starter på Militærstranda, Husvik. Møt opp i god tid slik at du er padleklar kl. 10. Retur blir ved 16-tiden.

Alle får utlevert søppelsekker til innsamling av søppel. Ta gjerne med hansker. Det skal ryddes fra vannet og ca. 10-15 meter innover. Man konsentrerer seg på steder der kajakker kommer til lettere enn andre farkoster.

Vær og vind kan utgjøre stor forskjell på alle turer. Du må ha våttkort og noe padleerfaring for å være med. Kle deg etter vanntemperaturen. Ta med mat og drikke for en dagstur. Husk ekstra sett med klær pakket i vanntett pose samt varme klær til pausen. Sjekk værmeldingen før du drar, spesielt vindvarselet.

Informasjon om turen kan endres fram til fredag 5. mai. Sjekk info HER.

Turansvarlig: [email protected]@drobakkajakk.no